Regisseur & Actrice

WEBSERIE  — Toen wij de tijd hadden — YouTube

Toen wij de tijd hadden is een webserie over leven in crisis. Volledig in videoberichten, Skype- en FaceTimegesprekken en Instastories. Hoe gaan al die verschillende mensen om met een crisis? En hoe verandert het leven als de crisis niet zo snel voorbij gaat als gehoopt? Wie past zich aan die nieuwe situatie aan en wie gaat eraan onderdoor?

Bekijk Seizoen 1 (20 afl.) en Seizoen 2 (13 afl.) hier.

Toen wij de tijd hadden werd geselecteerd voor de NFF Debuutcompetitie.

Concept Elène Zuidmeer, Rozanne de Bont & Joeri van Spijk Regie Elène Zuidmeer Scenario Elène Zuidmeer, Rozanne de Bont Creatief producent Joeri van Spijk Edit Doron Tempert Digital art direction Miriam Koetsier Muziek Enzo Coenen Publiciteit Bram de Ferrante Tekstbijdragen Elfie Tromp, Fenna van der Goot & Senna Pauli 2e editor Jordi Wijnalda Muziek bevrijdingsdagaflevering Enzo Coenen & Maaike Ouboter

[O]pnieuw is het de toon van de serie die onder de huid van de kijker kruipt. Regisseur Elène Zuidmeer weet subtiel uitdrukking te geven aan het ongemak, de lichte wanhoop maar ook de intimiteit…

De Groene Amsterdammer

De kracht van de scènes zit hem in de herkenbaarheid. […] Toen wij de tijd hadden […] weet dergelijke situaties scherp te vatten in pareltjes van dialogen, die afwisselend komisch en ontroerend zijn. Het fraaie spel van de acteurs doet de rest.

Trouw ****

Het eindresultaat heeft zowel de charme van een improvisatie als een gekozen zeggingskracht. […] Ze geven het leven in coronatijd een gevoelslaag die troost en herkenbaarheid biedt.

De Groene Amsterdammer

De kracht van de serie zit hem niet alleen in de levensechte dialogen […], maar ook in de slimme montage […]. Zo is Toen wij de tijd hadden niet alleen heel grappig (en op momenten ontzettend flauw), maar ook onverwacht ontroerend.

Theaterkrant.nl